Om Golfhörnan

Golfhörnan är en butik i Täby som säljer golfutrustning. Vi finns till för alla golfare, nybörjare som erfarna. Vårt mål är att du ska hitta allt du söker hos oss, till bra priser.
Vi har ett stort utbud av produkter och märken, och vår kunniga personal hjälper dig gärna att finna det du söker och hitta rätt bland storlekar, modeller och märken.
Vi erbjuder produkter för herr, dam och till viss del junior. I butiken hittar du allt från klubbor och bollar, till skor, handskar, golfbagar och allt där emellan.

Golfhörnan startades 2007 av två golfentusiaster, Göran och Jocke, som tyckte att det saknades något på marknaden, det vill säga en fysisk butik som erbjuder ett brett urval av produkter, märken och prisklasser för både damer och herrar.
Golfutrustning är svårt att köpa på nätet eftersom man måste anpassa klubbor och annat efter den som spelar. I fysiska butiker var dock priserna högre, och Golfhörnan ville vara butiken som erbjöd personlig hjälp att hitta rätt utrustning, samtidigt som man pressade priserna.
Från början låg butiken i Vallentuna, men när utbud och efterfrågan växte flyttade butiken 2011 till större lokaler i Täby. Idag känner vi att vi har nått vårt mål, men siktar alltid högre och strävar ständigt efter att bli ännu bättre.

Vi som jobbar i butiken

Idag är vi tre stycken som jobbar i butiken. Vi brinner alla för golf och spelar gärna själva när tiden finns. Eftersom vi själva har stor erfarenhet av golf kan vi hjälpa dig till en bättre och roligare golfupplevelse!

Göran
Namn: Göran Algebrandt
Favoritbana: Bro Hof
Favoritklubban i bagen: Driver, Ping G10
Övrigt: Har spelat golf sedan 10-årsåldern och drömmer om att åka till Kina och spela Mission Hills.

Jocke
Namn: Joakim ”Jocke” Svensson
Favoritbana: Kinabalu, Borneo
Favoritklubban i bagen: Wedge, Mizuno MP
Övrigt: Började spela golf som 15-åring och har spelat många banor runt om i världen. Favoritbanan i Sverige ligger i Visby.

Mirre
Namn: Miranda ”Mirre” Kroon
Favoritbana: Wymn, Las Vegas
Favoritklubban i bagen: Driver, Wilson Spine
Övrigt: Började som fotbollsspelare men övergick till golf efter en knäskada. Är nu helt fast och har som mål att spela en bana på varje kontinent.