Ett tips för golfförare att komma ihåg


Varje golfare vill veta det bästa tipset för golfförare. Jag hatar att göra dig besviken, men det finns många bra tips om golfförare som kan vara nyckeln till att låsa upp monsterenheter åt dig. Varje månad har golftidskrifter dussintals tips, men ingen av dem kommer till roten till problemet.

Om jag hade möjlighet att skriva ett tips om golfförare till en tidning skulle jag säga något emot normen. Något som lärarinstruktörer inte skulle vilja höra. Vill du veta vad det är? Det är ingen snabb lösning, för de fungerar aldrig på lång sikt. Det enda som fungerar på lång sikt är att arbeta på dig.

Din kropp har en aktuell fysisk förmåga.

Jag bryr mig inte hur många bollar du träffar vid halvtid; hur många lektioner tar du; och vilken förare svänger du. Att slå bollen ytterligare kräver en ökning av klubbens hastighet. Tidsförlopp. Att slå fler bollar eller ha fler lektioner kommer inte att förbättra det.

Det enda som kan förbättra klubbhuvudets hastighet är att stärka dess kärnstyrka och rotationsflexibilitet. Kärnan är din balansmotor. En svag eller oflexibel kärna ger dig inte de resultat du letar efter.

Golf svänger en retur och en sväng igenom. Är det inte så enkelt som du kan göra det? Om det är sant, varför skulle det inte förbättra din kropps förmåga att snurra snabbare och kraftfullare? Detta är biljetten för längre resor!

Vill du ha en enkel som du kan göra direkt i din stol?

Korsa armarna framför bröstet. Sitt långt och upprätt. Rotera höger och vänster långsamt med ett fast huvudläge. Se hur långt du kan gå. Gör detta om och om igen. Gör detta 20 eller 30 gånger när du tänker på det och jag garanterar att du kommer att känna det.

Eftersom tiden är en så värdefull vara, måste du vara kreativ.
Jag hoppas att jag inte besviken dig med detta golfförare tips.