Golfhörnan Open

Golfhörnan kan nu med en fantastisk säsong bakom sig lugnt och stillsamt runda av verksamhetens mest intensiva tid. Eftersom att det gått så bra för oss här i butiken under året, och märkt att det är fler människor som är intresserade av att börja spela golf, så vill vi avsluta det hela med att anordna en turnering. Vi upplever att det är många som i år uppskattat vårt sätt att hjälpa dem med sitt golfande, och det är därför vi nu vill ge ytterligare någonting till alla de som uppskattar vår verksamhet och vår kunskap.

På Arninge GK kommer vi tillsammans med sponsorn Betsson att ägna en heldag till att bara njuta av den underbara sporten som vi alla älskar att älska. Vi uppskattar verkligen att Betsson går in och stöttar oss i det här arbetet, för utan dem så hade det absolut inte varit möjligt att få till det alls, även fast det har gått bra för oss nu i år. Besök deras hemsida på www.betsson.com/sv/. Med sin erfarenhet kring sport och spel är vi övertygade om att vi har planerat något bra, och eftersom att de har en historia av att sponsra just väldigt bra turneringar så vet vi att vi gör någonting rätt. Att ha en av Europas största spelsajter som sponsorer är inte speciellt illa pinkat!

Vi hoppas att det kommer att bli en helt fantastiskt dag för alla inblandade och att vädret hänger i ett litet tag till så att dagen blir så fulländad som en golfdag förtjänar att bli!