Spela på golf

Det finns något som nästan är lika roligt som att spela golf, och det är att spela golf. När man sitter där framför TV:n och följer sändningarna från någon stor golftävling så blir det hela ett steg eller två mer spännande om man kan vinna pengar på slutresultatet. Men när det gäller att spela på golf, så är Svenska Spels utbud lite väl skralt, även om man i alla fall brukar kunna spela på de större turneringarna. Tyvärr så är det inte bara Svenska Spels utbud som är skralt, utan även de odds de ger.

Så det första man bör göra när man har tänkt sig att spela på golf är att ge sig ut på nätet. NordicBet har ett i allmänhet rätt så bra utbud av golftävlingar att spela på, och betydligt bättre odds än Svenska Spel, vilket gör att det är ett bra stället att starta på. Medans Svenska Spels återbetalningsprocent ligger runt 50% eller så, ligger den hos spelbolag online närmare 80-90% (återbetalningsprocent är hur mycket av de pengar som spelas för som går tillbaka till spelarna i form av vinster).

Men att välja ett bra spelbolag är bara det första steget. Sedan gäller det att välja rätt tävlingar att spela på, och försöka pricka in vinnarna. Man kan vanligtvis spela på dagsvinnare, vinnare av hela turneringen, och vinnare i de olika paren. Det gör att det finns goda möjligheter att hitta ”säkra” objekt, där man trots att utgången känns självklar får mer än bara pengarna tillbaka, utan även går med vinst. Det gäller bara att vara kunnig och påläst.