Golfinstruktioner från en professionell


Få golfinstruktion från en professionell golfinstruktör från ditt hem eller på golfbanan. Professionell instruktion är avgörande för din golfsucces.

Varför inte få golfinstruktioner från en professionell? Se dig själv behärska spelet golf. Mata ditt beroende med framgångsrika och beprövade instruktioner. Livet är för kort för att spendera mycket tid på att utföra felaktiga rörelser på golfbanan. Oavsett om du spelar golf som en hobby eller som professionell, förtjänar du de bästa instruktörerna du har att erbjuda.

Häromdagen lyssnade jag på en skådespelare. Jag gick in i mitten av intervjun där frågemannen frågade: “Vad gjorde er att två skådespelare var exceptionellt lämpade för de roller som gjorde att det verkade så naturligt och verkligt att göra storyn så realistisk för publiken?” Han följde omedelbart upp med en ytterligare fråga, “improviserar du manuset eller memorerar du det?”

De svarade inte bara på frågor om deras skådespelande, utan till andra begåvade och framgångsrika skådespelare som delade samma pedagogiska bakgrund som formell klassisk utbildning på scenen och på scenen. De validerade att utbildning är värdefull.

När du undersöker någon utmärkt och utmärkt golfare kommer det att upptäckas. De tog lektioner med professionella golfinstruktörer.

Om pengar inte finns tillgängliga, använd sedan de golfinstruktörer som din golfbana tillhandahåller. Tveka inte att delta i lektioner. När du spelar på golfbanan, be golfinstruktören att observera och utvärdera din golfsving, golfposition, kroppshållning och andra områden som behöver förbättras. Håll ett öppet sinne för att få konstruktiv kritik.

Det finns fördelar och nackdelar med att lära sig med videoinstruktioner som innehåller golfinstruktioner från en professionell. Du kommer att upptäcka att det finns mycket att lära av videon. En enorm fördel är att kunna upprepa och lyssna på instruktören tills du verkligen förstår lektionerna.

Jag hade en erfarenhet av en dansundervisningssituation där några blinda hade deltagit i klassen. Jag upptäckte att blinda följde mina instruktioner direkt och att de med syn fortsatte att upprepa vad jag visade. Jag lärde mig en mycket värdefull lektion den dagen. Visuella människor lyssnar inte.

På samma sätt, när du tittar på en video, oavsett ämne, lyssna. Instruktören säger till dig vad du ska göra, men ditt visuella intag distraherar dig från de ord som instruktören levererat. När du ser golfrörelserna kan ljudet distrahera ditt visuella lärande.

Stäng av ljudet efter att ha lyssnat. Spela om och titta på. Jämför det du lärde dig med ljudet av och ljudet på. Jag upptäckte några mycket intressanta och värdefulla lektioner. Efter att ha använt denna teknik kan du också upptäcka en intressant inlärningsmetod.

Varför få golfinstruktioner? Här är en checklista:

 • Lär dig golfens grunder korrekt.
 • Läs mer om spelet golf.
 • Läs mer om golfutrustning.
 • Bekanta dig med golfterminologin.
 • Ta reda på hur varje typ av golfklubb ska användas.
 • Lär dig att slå golfbollen från ett större avstånd.
 • Lär dig hur du kan förbättra din golfsving, tonhöjd, chipping, körning, takeaway, nedgång, bland andra.
 • Lär dig mer om kondition, hållning, hållning och annan biomekanik.
 • Bekanta dig med golfövningar och andra träningsmetoder.
 • Lär dig att skrapa slag från din poäng.
 • Lär dig tid, ögonpositionering och fokus.
 • Lär dig att vara tyst och tyst för att behålla kontrollen.
 • Lär dig att rätta till dina misstag.
 • Lär dig att vara mer konsekvent.


Golfinstruktioner från en professionell golfinstruktör hjälper dig att lära dig denna checklista på några dagar. Annars skulle du spendera månader på att försöka lära dig genom försök och fel. Jag är säker på att du vet att det skulle bli dyrare med tid, pengar och frustration. Var snäll mot dig själv. Golfinstruktioner från en professionell är mycket värda.