Ny Callaway Driver!

Att välja en driver som passar dig kan vara svårt. Det handlar om att kunna hitta rätt balans i tyngd och flex där även längden på klubban spelar stor roll beroende på om du vill ha högre hastighet i din sving eller att kunna kontrollera klubban bättre. En driver får maximalt vara 460 CC med en trampolineffekt (för att öka bollens hastighet) på 0,83. Trampolindriver kan med lätthet bära din boll upp till 20 meter extra om man jämför med en normal driver.

Vi har i dagarna fått in en helt sprillans ny driver från Callaway med maximal trampolin-effekt. Klubban heter FT Optiforce 460 och utlovar en smidig sving där du ger bollen en hög utgångshastighet med maximal potential till att nå de längre distanserna på exempelvis raka par 5. Kanske kan du också bära bollen ändå fram till en lätt chip på ett par 4. En sak är säker, du kommer aldrig veta innan du testat.

Klubbhuvudet är extremt lätt och även skaftet är gjort i ett lättviktsmaterial för att göra upplevelsen av svingen så smidig och mjuk som möjligt. Med en aerodynamisk utformning fullkomligen skär Callaways nya värsting luften, med 23 % minskat luftmotstånd kan du känna dig trygg i ditt val av driver när du vill visa vännerna vart skåpet ska stå, distansmässigt på banan eller på ranchen. Dessutom ger klubban dig en möjlighet, genom avancerad teknik, att själv bestämma loftet på klubbhuvudet mellan antingen Draw eller Neutral. Det kan helt enkelt inte bli fel när du väljer Callaway till din bag!