Nya Nikeskor!

Många golfare idag väljer att ta sig runt banan med helt vanliga gympaskor. Inget fel i det inte, men om man verkligen vill få ut maximalt av sitt golfande behöver man också överväga att köpa ett par golfskor! Golfskor ger dig en möjlighet att stå stabilt och stadigt mot marken när du svingar och samtidigt ge dig extra komfort och flexibilitet.

Vi har nyss fått in ett riktigt fint par från Nike. Modellen heter TW 14 och är en sko som är designad och anpassad för att du ska kunna röra dig på ett så smidigt och optimalt sätt som möjligt. Det är en viktig funktion som skon har eftersom den då bidrar till att du mjukt och bekvämt kan ta dig igenom din golfrunda, samtidigt som den hjälper till med att undvika eventuella skador.

 

Yttersulan på Nike TW 14 är utformad för att ge den där ökade flexibiliteten så att du kan röra dig fullt ut, utan att behöva känna att skorna är ett hinder för att du ska kunna svinga igenom på ett bra sätt. Dessutom bidrar Nikes högteknologiska funktion, Flywire, att din fot hela tiden kommer att sitta på sin plats i skon för att skapa optimal komfort. Dessutom är självklart skon uppbyggd på ett sådant sätt att den ventileras på ett bra sätt vilket gör att risken för skavsår i princip är som bortblåst.

Så om du känner att du vill ha något som ger dig ett tryggt underlag över 18 hål så är Nikes TW 14 ett par skor du bara måste ha!