Golfens dag

Lördagen den 5:e juli är du varmt välkommen till vår butik när vi anordnar Golfens dag!

Det blir en dag där du som kund har möjlighet att ta med dig hela familjen och fynda, prata golf, se våra produkter och ha roligt tillsammans med oss på Golfhörnan.

Vi kommer att ha öppet två timmar längre än vanligt, till klockan 18.00, och har massor av spännande erbjudanden. Vi erbjuder 10 % på allt i butiken, även på nyinkomna produkter. Dessutom kommer vi att demonstrera produkter, och det finns fina paketerbjudanden att fynda. De första 10 kunderna som handlar i butiken får ett par solglasögon.

I butiken kommer vi att ha en skattjakt, där man har möjlighet att hitta gömda presentkort, och alla som handlar får en golfboll och en kupong med fördelaktiga erbjudanden att använda vid nästa köp. Vi bjuder alla kunder som besöker oss på mat och dryck. Grillen är igång hela dagen, och du kan välja mellan korv eller hamburgare. Självklart har vi även vegetariska alternativ.

För de minsta har vi fiskdamm klockan 11.00. Klockan 15.30 kommer en hemlig gäst att föreläsa i butiken. Vi säger inte vem det är, men vi utlovar stor erfarenhet och kunskap om golf från en som har spelat över hela världen. Missa inte det!

Som ni hör finns det många anledningar att besöka oss på Golfens dag. Passa på att fynda, prata golf, klämma och känna på våra produkter och spana in våra nyheter.
Vi hoppas att det blir en riktigt trevlig dag och önskar alla varmt välkomna till butiken!

/Jocke, Simon och Mirre på Golfhörnan