Renovering av butiken

Nu har vi äntligen snyggat till hela butiken! Efter flytten följde gammal inredning med från de förra lokalerna, och även om de passade bra där har vi lite andra behov och förutsättningar här. Dessutom är det ju alltid roligt att göra om och göra nytt, och allt eftersom butiken och kundkretsen växer ser vi nya möjligheter.

Nu har väggarna fått ny färg, och vi har även fått vår logga på väggen. Kassadisken har fått en ny plats, och den har blivit större. Vi har byggt ut provrummen så att de blivit rymligare och ljusare, och fått ny belysning i hela butiken. Vi har kunnat utnyttja ytan bättre, och nu har vi plats att visa upp fler golfbagar.

En vägg har blivit helt dedikerad till skor, och nu har kunderna en mycket bättre översikt över olika märken och modeller. Dessutom har vi fått en matta som ska efterlikna gräs, som kunder är välkomna att prova skorna på.

Vi har även fått lite nya möbler, bland annat sköna fåtöljer att sitta i för den som vill vila fötterna. Nya och bättre hyllor har kommit på plats, och vi har kunnat göra en bättre uppdelning av olika avdelingar. Nu har både herrar, damer och juniorer sin egen plats i butiken.

Förutom den nya inredningen har vi också fått in en del nya och spännande produkter. Vi passar även på att rea ut en del äldre produkter i samband med vår ”nyöppning”. Välkommen in att se vår nyrenoverade butik och ta del av våra erbjudanden!