Fräsch golfhandske i lager!

Golfhandske är en viktig sak att ha på sig när man spelar golf, inte enbart för att det ger dig ett bättre grepp om klubban utan också för att det skyddar din hand från den höga belastningen som det innebär att genomföra mängder av svingar. Många som har spelat utan vet med sig att det väldigt lätt kan orsaka blåsor på handen om man inte har handske på sig, vissa får det trots att handsken finns där.

Men handske är inte bara bra att ha på sig för ditt spels skull, man kan också ha det för att det är snyggt och är det något som kombinerar dessa två element alldeles förträffligt så är det handsken från Fit39. Den kombinerar ett riktigt snyggt utförande med en uppbyggnad som är idealisk för att ha ett bra grepp om klubban utan att behöva hålla speciellt hårt. Den finns i mängder av olika utföranden, från svart/orange till vit/blå. Man ska inte heller glömma bort att materialet andas, vilket gör att handen hela tiden ventileras och du slipper bekymra dig för handsvett.

Den är världspatenterad i sin funktion och är tillverkad i ett nytt Mutli-Directional Material som gör att den passar din hand väldigt bra, samtidigt som den ger dig ett 100 procentigt grepp om alla sorters klubbor. Den ger dig också en hög prestanda och garanterar en lång livslängd, så är det någon handske du kan förlita dig på, som både håller och ger dig ett bättre spel, så är det golfhandsken från Fit39!